"Doorgaan op de ingeslagen weg is naïef en niet realistisch"

Zelf ben ik erg milieubewust; ik pak altijd de fiets, eet al vier jaar vegetarisch en koop mijn spullen het liefst tweedehands. Hiermee probeer ik de impact op mijn leefomgeving minimaal te houden. Een partij die er hetzelfde in staat als ik is de Partij voor de Dieren. De PvdD wordt vaak geassocieerd met enkel het streven naar dierenwelzijn, maar de partij vecht voor zoveel meer. De partij streeft naar een leefbare wereld voor iedereen, een goed klimaatbeleid en slim onderwijs, maar bijvoorbeeld ook naar economische systeemverandering. Het is dus geen simpele single issue partij, ze stellen de gehele planeet centraal.


Samen moeten we streven naar een eerlijke wereld waarin mens, dier en milieu evenveel aandacht krijgen. Doorgaan op de ingeslagen weg is naïef en niet realistisch en daarom zou ik op de Partij voor de Dieren stemmen.


Stemt u voor mij?