Herinvoering van de basisbeurs

Goeiendag, ik ben Luca en ik zit in 5 VWO. Het afgelopen jaar hebben we allen veel binnen gezeten vanwege corona. Ik denk dat ik voor alle scholieren spreek als ik zeg dat afgelopen jaar dan ook niet zo gelopen is als we gehoopt hadden. Hierdoor is een hoop van onze tijd verloren gegaan. Tijd waarin je als tiener een hoop dingen voor de eerste keer doet. Daarom hoop ik dat we van u wat tijd terug kunnen krijgen doormiddel van de herinvoering van de basisbeurs. Voor de afschaffing van de basisbeurs kregen studenten maximaal iets meer dan 250 euro per maand. Dit scheelt over een studie van 4 jaar zo'n 12 duizend euro. Nu is de beste oplossing hiervoor werken of lenen en dit zorgt dan weer voor meer stress en minder vrije tijd. Graag zou ik aan u als stemmer vragen om voor een partij te stemmen die hiermee rekening houdt en het leenstelsel weer terug wil invoeren.