"Ik hoop dat iedereen zijn beste versie van zichzelf is"

Ik zou graag een toekomst zien waarin iedereen wordt geaccepteerd zoals ze zijn. Zelf ben ik een meisje, altijd al geweest, en ik ben hetero. Maar ik accepteer iedereen zoals ze zijn, omdat dat naar mijn mening heel normaal is, dus ik hoop dat er geen discriminatie meer is, minder criminaliteit, geen gepest tegen mensen met een ander gender dan "normaal" of een andere seksualiteit dan "normaal". Ook wil ik dat de democratie zo goed als kan, kan blijven omdat ik democratie erg belangrijk vind omdat ik vind dat iedereen een mening mag hebben en deze ook mag uiten. Verder hoop ik dat er geen schandalen meer komen zoals dat mensen ineens allemaal schulden krijgen voor kinderopvang of weet ik veel wat, omdat een aantal mensen van de overheid gemeen aan het zijn waren uit hebberigheid en macht. Ik hoop dat iedereen zijn beste versie van zichzelf is en kan zijn en zich ook zo kan gedragen. Verder hoop ik (in mijn perfecte toekomst) dat er geen drank en drugs meer is omdat ik daar persoonlijk echt een hekel aan heb, maar ja je kan er niet zomaar geheel vanaf komen dus ik hoop gewoon dat dat een stuk minder wordt. Ik zou stemmen op een partij die echt voor gelijkheid gaat.